Uroš Križanec

Uroš
Križanec

Managing Partner

Uroš Križanec je priznani odvetnik in Managing Partner odvetniške pisarne Križanec & Partnerji v Ljubljani. S svojo izjemno pravno ekspertizo in dolgoletnimi izkušnjami svetuje domačim in tujim podjetjem na različnih pravnih področjih, vključno z reševanjem sporov, združitvami in prevzemi ter potrošniškim pravom. Njegove storitve pokrivajo tudi komercialne pogodbe in intelektualno lastnino.

Odvetnik z izjemnim pravnim znanjem in izušnjami

Uroš je magistriral na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani in Pravni fakulteti Univerze v Utrechtu na Nizozemskem (LL.M.). Stranke cenijo njegovo praktičnost, odzivnost in pogajalske sposobnosti, zlasti pri zahtevnih transakcijah, ki vključujejo zasebne prevzeme, skupne podjeme in prestrukturiranja. Njegov pravni opus zajema sektorje kot so nepremičnine, telekomunikacije, avtomobilska industrija, letalstvo in energetika.

Poleg tekočega znanja slovenščine govori tudi angleško, hrvaško in srbsko. Uroš Križanec je prepoznan kot dober odvetnik v Ljubljani, znan po svoji strokovnosti in zavzetosti za svoje stranke. Če potrebujete zanesljivega odvetnika v Ljubljani, se obrnite na Križanec & Partnerji za vrhunske pravne storitve.

Izobrazba
Priznanja
Nagrade
Jeziki
Copyright © 2024 Križanec & Partnerji