Pravno obvestilo

To obvestilo določa pogoje uporabe za vse spletne strani na naslovu www.krizanecpartners.com (v nadaljevanju: »spletno mesto«).

1. Namen spletnega mesta

Spletno mesto je namenjeno izključno informiranju. Odvetniška družba Križanec & Partnerji o.p. d.o.o., Dalmatinova ulica 2, 1000 Ljubljana, matična številka: 6298206000 si skrbno prizadeva, da so obvestila na spletnem mestu resnična, ažurna in kakovostna. Za morebitne jezikovne napake ali pomanjkljivost ažuriranja podatkov ne odgovarjamo.

2. Avtorske pravice

Razmnoževanje dela ali celotne vsebine spletnega mesta na kakršenkoli način je prepovedano, razen če gre izključno za zasebno rabo. Preslikava ali posredovanje dela ali celotne vsebine spletnega mesta tretji osebi ni dovoljeno. To spletno mesto je izključna last Odvetniške družbe Križanec & Partnerji o.p. d.o.o.

3. Zaščita zasebnosti

Spletno mesto, za svoje nemoteno delovanje uporabljajo t. i. piškotke. To so datoteke, ki se odlagajo na napravi uporabnika, s katero ta dostopa do spletnega mesta. Z njimi se na uporabnikovi napravi hranijo unikatni podatki o uporabniku oziroma nastavitve, ki si jih je na posameznem spletnem mestu izbral.

Več o piškotkih si lahko preberete na: www.krizanecpartners.com/en/privacy-policy.

4. Sprememba pogojev

Odvetniška družba Križanec & Partnerji o.p. d.o.o. si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni pogoje uporabe brez kakršnihkoli dodatnih obveznosti. Veljavnost sprememb se začne z njihovo objavo.

5. Pristojnost in uporaba prava

Za presojo vprašanj, ki izvirajo iz ali so povezana z uporabo tega spletnega mesta, je izključno pristojno sodišče v Ljubljani, uporablja pa se izključno slovensko pravo.

6. Soglasje

Z vstopom na to spletno mesto soglašate, da ste s temi pogoji uporabe seznanjeni ter da se z njimi strinjate.

Posodobljeno: februar 2024

Copyright © 2024 Križanec & Partnerji